Selecteer een pagina

TIJDELIJKE TATTOO

Houdt 3-5 DAGEN

Tijdelijke tattoo – NU beschikbaar!

Onder grote (a-sociale) druk en indoctrinatie worden nu ook kinderen geslachtofferd. Help ze met deze tijdelijke tattoo!

Om het allemaal ‘zo makkelijk mogelijk te maken’ rijdt er straks een prikbus voor de school, en worden kinderen zonder toezicht en toestemming van de ouders gevaccineerd! Een injectie waarvan de langetermijneffecten geenszins duidelijk zijn. Een injectie voor een ziekte waarvan de kans dat je hem krijgt, kleiner is dan een val van je fiets!

Maar de druk wordt enorm opgevoerd. Het zal voor veel kinderen lastig zijn om ‘nee’ te zeggen, laat staan dat je als kind een goede discussie kunt voeren met én de onderwijzer(es), én iemand in een dokterspak die in een prikbus voor komt rijden. Ze zullen allemaal zeggen dat het heel erg goed is, zo’n prik. En dat het geen pijn doet. En dat andere kinderen het ook doen. Etc.

Daarom hebben we deze tijdelijke tattoo bedacht. Vergelijkbaar met de kauwgomplaatjes van vroeger.

Een kind hoeft dan geen discussie meer te voeren, kan gewoon gezellig mee in de rij richting prikbus. Het moet wel heel gek gaan, als iemand het in z’n hoofd haalt om in een armpje met deze tattoo een prik te geven!

De tattoo blijft ca 3-5 dagen zitten (zelfs met tussentijds douchen/zwemmen).
Schurende kleding kan wel een nadelig effect hebben op de tattoo.